Tarieven

Wat zijn de kosten? (vanaf 1 augustus 2018)

kennismakings/intakegesprek gratis
Coachsessie kinderen en jongeren (60 minuten) € 55,-
Adviesgesprek ouders (tot 60 minuten) € 55,-
Gesprek met leerkracht/IB-er op school € 55,-
Eindverslag/eindgesprek (indien gewenst) € 45,-
Rots en Watertraining; groepstraining van 8 lessen € 159,-

Workshops en lezingen e.d. zijn in overleg en worden op maat gemaakt.

Op de werkzaamheden van Kinder- en jeugdpraktijk De Kleurenboom zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. Ook kunt u hier de privacyverklaring vinden.

Vergoedingen

Via de ziektekosten
Sommige zorgverzekeraars vergoeden (deels) de kosten van coaching. Dit hangt af van uw verzekering en de voorwaarden die uw verzekering hanteert. Ik adviseer u daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij uw ziektekostenverzekeraar. Hierbij is het raadzaam te vermelden dat Kinder- en jeugdpraktijk De Kleurenboom is aangesloten bij Stichting Adiona, beroepsorganisatie voor kindercoaches. Bovendien staat De Kleurenboom in het SKJ register (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd). Vergoedingen vinden altijd achteraf plaats en u dient zelf de rekening bij uw zorgverzekering in te dienen. In sommige gevallen vergoeden zorgverzekeraars op basis van een individuele coulanceregeling. Hiervoor kunt u een coulanceverzoek indienen.

Minimuminkomen
Indien u een minimum inkomen heeft, kunt u een beroep doen op de Wet Bijzondere Bijstand van de gemeente of contact opnemen met uw huisarts.

Geen vergoeding door uw verzekeraar?
Vergoedt uw verzekeraar coaching niet vanuit het aanvullende pakket? Kunt u de kosten voor de sessies daardoor moeilijk zelf opbrengen? In dat geval is het altijd mogelijk om te overleggen over een verkort traject, een betalingsregeling of een aangepast tarief. Neem hiervoor gerust even contact op.