Ben jij tussen de 12 en de 20?

Dan is deze pagina voor jou.

Als jong volwassene zit je overal tussenin. Je bent geen kind meer, maar volwassen ben je ook nog niet. Je bent nog volop in ontwikkeling. Je moet dagelijks keuzes maken; thuis, op school, bij vrienden, bij de sportvereniging en ga zo maar door. Soms is dit erg lastig. Waar doe je goed aan? Kies je voor jezelf of kies je wat anderen van jou verwachten? Hier komen ook verschillende emoties bij kijken. Je kunt in deze periode angstiger zijn, verdrietiger zijn, onzekerder zijn enz.

Vind jij het lastig om jouw verhaal kwijt te kunnen bij jouw ouders of bij vrienden? Dan vind je het misschien wel fijn om een gesprek te hebben met iemand die ver van jouw verhaal af staat. Als jongerencoach kan ik naar jouw verhaal luisteren zonder er een oordeel over te geven. In een gesprek kunnen we op zoek naar de antwoorden op vragen die je diep van binnen misschien al wel weet, maar door de omgeving of emoties overstemd zijn.

Tot je 16e heb ik toestemming van jouw ouders nodig om met jou het gesprek aan te gaan. Maar wat er besproken wordt, blijft iets tussen jou en mij. Ik maak geen verslag van het gesprek en ik bespreek niets met jouw ouders of met anderen wanneer jij dat niet wilt.

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in!

4 + 9 =

Bel
Route